De betaling aan WerkbladenKopen.nl

De betaling bij WerkbladenKopen is verdeeld in twee delen. Bij uw opdrachtbevestiging ontvangt u de factuur voor 50% van de orderwaarde. Het restbedrag dient aan onze transporteurs voldaan te worden. 

Aanbetaling 

Na een akkoord op de offerte ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging van de bestelling in uw email. In de opdrachtbevestiging van WerkbladenKopen zijn de vooruitbetaalfactuur, technische tekening, algemene voorwaarden toegevoegd. Met een iDeal betaallink kunt u de aanbetaling voldoen. Wij vragen u uiterlijk een week vóór levering een aanbetaling te doen van 50 procent van het totaalbedrag.  

Eindbetaling 

In de leverweek ontvangt u de slotfactuur in uw mail. De eindbetaling kan voor de levering via de ontvangen betaallink voldaan worden. Het is ook mogelijk om bij de aflevering van uw werkblad te betalen. In de regel kunt u het bedrag voor uw werkblad zowel met een pinpas als met contant geld voldoen. Veel banken hanteren een pinlimiet van € 1500,-. Dit bedrag is vaak eenmalig te verhogen. Mocht u problemen hebben met uw betaling, neem dan tijdig contact op met WerkbladenKopen.nl.

Onze bankgegevens 

Ten name van: KiesVoorKopen B.V. 
IBAN: NL62RABO0308294815 
BIC/SWIFT: RABONL2U 

Retourrecht 

Een werkblad is een maatwerkproduct. Hierdoor kan het werkblad niet meer ter verkoop aan iemand anders aangeboden worden.  Dit is de reden dat een bestelling niet onder de wet ‘kopen op afstand’ valt en u wettelijk geen recht heeft op een bedenktijd van 14 dagen.