De bezorging van het keukenblad

Wij hechten veel waarde aan een goed transport van onze keukenbladen. Hiervoor maken wij gebruik van externe transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van keukenbladen.

Omdat wij niet willen inleveren op de kwaliteit van het transport hebben wij bewust niet voor de goedkoopste optie gekozen.

De bezorging van keukenbladen geschiedt direct vanaf de fabrikant van het aanrechtblad. Onze transporteurs hebben vaste routes en vaste dagen dat zij door Nederland en België rijden.

Hierdoor kan de transporteur meerdere bladen die dicht bij elkaar op route liggen bezorgen. Dit zorgt ervoor dat de transporteur efficiënter werkt en blijven de kosten relatief laag. De route wordt de avond voor levering gepland. Op de avond voor levering is een indicatietijd voor de uitlevering van het werkblad bekend.

Spelregels bezorging keukenblad

  • Het keukenblad wordt in principe naast de auto afgeleverd.
  • Er dient altijd tilhulp aanwezig te zijn. Wanneer u geen tilhulp kunt regelen dient u dit minimaal een week van tevoren bij ons aan te geven. Wij kunnen tegen betaling tilhulp met de transporteur mee laten rijden. Wanneer er geen tilhulp aanwezig is en het keukenblad vereist dit wel, gaat het keukenblad zonder aflevering retour. De kosten voor bezorging worden wel in rekening gebracht. Er zal vervolgens een nieuwe afleverdatum ingepland moeten worden, waarbij nogmaals de bezorgkosten gerekend worden.
  • Het keukenblad is voor risico van de koper vanaf het moment dat het is afgeleverd. Schade die ontstaat ten gevolge van het gebruik van een takel, lift, heftruck, trap, kraan of enig ander hulpmiddel is dan ook voor eigen risico en rekening.
  • De bezorger van WerkbladenKopen neemt nimmer oude zaken en/of toebehoren van koper retour.
  • Wanneer u bij de bezorging niet thuis bent gaat het keukenblad retour. De kosten voor bezorging zijn al wel gemaakt en worden aan u doorberekend.
  • Het werkblad wordt geleverd op de begane grond tot achter de deur.
  • Bij een werkblad in composiet, graniet, keramiek, dekton, massief hout, terrazzo en beton wordt de spoelbak altijd los van het werkblad geleverd. Levering kan plaats vinden op verschillende momenten.
  • De kraan wordt altijd los van het werkblad geleverd. Levering kan plaats vinden op verschillende momenten. 

Kosten bezorging

Onderstaand een overzicht van de bezorgkosten exclusief plaatsen.

Materiaalsoort Nederland * België & Duitsland**
Kunststof € 60,- incl. BTW Vanaf € 125,- incl. BTW
Keramiek / Composiet / Graniet / Hi-macs € 110,- incl. BTW Vanaf € 150,- incl. BTW
Beton / Terrazzo € 110,- incl. BTW Vanaf € 150,- incl. BTW

* Een locatie in Nederland exclusief de Waddeneilanden.
** Bezorging in België en Duitsland zijn op aanvraag.