Inmeten en plaatsen

Voor u over gaat tot bestellen, is het belangrijk dat de maatvoering van uw werkblad klopt. Maak gebruik van ons document met inmeetinstructies om tot een goede maatvoering voor uw werkblad te komen. Wij hebben op dit moment geen eigen inmeetservice. U kunt een schets of tekening van het werkblad naar ons mailen. Op basis van deze maattekening maken wij een offerte met technische tekening.

Inmeetinstructies

Op onze website (werkbladenkopen.nl) kunt u een document vinden met tips en instructies voor het inmeten van een werkblad. Mocht u het document zo snel niet terug kunnen vinden dan kunt u het ook door middel van een e-mail bij ons opvragen. In ons document staat stapsgewijs uitgelegd waar u bij het inmeten van een werkblad aan moet denken.

Download de inmeettips (pdf)

Neem contact met ons op bij vragen

Zelf een werkblad inmeten betekent dat u ook zelf verantwoordelijk bent voor de maatvoering van uw werkblad. Neem hier daarom altijd goed de tijd voor het inmeten en schroom niet om bij vragen contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het vaststellen van de maatvoering van uw werkblad.

Inmeten door andere partij

Op dit moment kunnen wij de service voor het inmeten en plaatsen van een werkblad helaas niet aanbieden. Mocht u het lastig vinden om zelf tot een correcte maatvoering te komen dan raden we u aan om een professionele aannemer/keukenbouwer te benaderen om dit werk voor u te doen.

Montage

Wij bieden geen montageservice aan voor het plaatsen van uw werkblad. Voor vragen over de montage van uw werkblad kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.