Levertijd van een keukenblad

Onze werkbladen worden in Nederland vervaardigd. Hierdoor zijn wij verzekerd van een kwalitatief goed product. De fabrikanten van het plaatmateriaal zijn in de regel altijd gevestigd in het buitenland. Het meeste plaatmateriaal is voorradig in Nederland waardoor niets een snelle productie in de weg staat.

Niet alle kleuren zijn standaard op voorraad in Nederland. Vooral de kleuren welke buiten onze standaard collectie vallen kunnen een langere levertijd hebben. Dit geven wij direct bij het aanvragen van een prijsindicatie aan. De meeste kleuren die op de website aangegeven staan vallen binnen de standaard collectie. Staat uw kleur er niet tussen dan kunnen wij hem vaak wel leveren.

Beton en terrazzo hebben een levertijd van 5/6 weken. Dit komt omdat de mix goed moet drogen en uitharden. Dit gebeurt in een ruimte met een hiervoor perfect klimaat. Alleen op deze wijze kunnen wij u een keukenblad leveren van beton of terrazzo in een kwaliteit waar wij voor staan.

Materiaal Levertijd
Kunststof 8 tot 9 weken*
Keramiek / Composiet / Graniet 3 tot 13 weken*
Hi-macs 4 weken*
Terrazzo / Beton 6 tot 7 weken*

* Let op! De levertijd is in de maand juli/augustus langer dan gebruikelijk. Dit in verband met de sluiting van onze productie gedurende de zomervakantie. Voor de actuele levertijden kunt u het beste per email contact opnemen met ons kantoor. 

Levertijd na inmeten en/of plaatsen

De bovengenoemde levertijden zijn vanaf het indienen van de definitieve order tot bezorging van het keukenblad. Wanneer u het keukenblad door ons laat ingemeten en/of plaatsen dan is de levertijd in de meeste gevallen langer.

Wanneer u ons de opdracht geeft om het werkblad in te meten dan maken wij een inmeetafspraak met u binnen twee weken nadat de onderbouw staat. Wij plaatsen het werkblad binnen twee weken nadat het blad gereed is.

Door deze werkwijze is de levertijd in het meest ongunstige geval tot 4 weken extra. U kunt het proces vaak versnellen door zo vroeg mogelijk de keukeninstallatiedatum door te geven.